pühapäev, 4. oktoober 2009

TAOK rogain, OANDU

Seekord olime jälle Martiniga kahekesi. Raja planeerimisel võtsime eesmärgiks veidi üle 30 kilomeetri (kaardi peal kurvimeetriga mõõtes). Kuna tegelikult sai tee natuke pikem, siis kartsime, kas jõuame ikka õigeks ajaks tagasi.

Algus läks päris hästi ning ehkki 56. punkti kandis oli kõvasti kraavide ja murdunud puude vahel ukerdamist, olime me mere äärde jõudes kõvasti plaanist ees. 54. punktis juhtisime juba 1:15. See varuaeg kulus meile küll ilusti ära, sest 52. punkti juures tegime me oma kolmveerand tundi viga. Seal ei saanud me ühel korral üldse aru, kus me oleme ning kas me oleme ikka veel kaardil. Õnneks saime end lõpuks siiski paika ja edasi läks normaalselt. Umbes sealkandis hakkasid meil mõlemal ka põlved valutama ning läksime üle kõnnile.

Maanteeäärsed 31, 22 ja 25 olid maastikul, mis võttis mugavuse poolest lausa pisara silma. Samas, teisel pool jõge oli ikka suht räme võsa.

Finišisse jõudsime mõningase varuga, olles kogunud 77 punkti. Koht oli 145, mis on meie kohta suht keskmine. Alloleva kaardi peal on meie teekond rohelisega (punane on Cyber slow). Punktide võtmise aegu saab vaadata siit veebilehelt.

Kommentaare ei ole: