reede, 17. aprill 2009

Läheb lahti

Nüüd on siis jälle kevad käes. Päike paistab, linnud laulavad ning kõikvõimalikud kraavid ja sood oootavad, et keegi neisse sisse astuks. Seega on paras aeg blogile jälle elu sisse puhuda. Tegelikult oli mul plaanis täita talv põnevate analüüsidega eelmisest hooajast (näiteks statistika selle kohta, kui palju aega kulus stardist jalgade märjaks saamiseni -- keskmiselt 1,5h), sügavmõttelised arutelud seiklusspordi olemuse kohta ja sellest, miks peaks üldse üks suht normaalne inimene ennast niimoodi piinama. Hiirte ja inimeste parimad plaanid lähevad ikka aia taha, nii et praegu on teil võimalus imetleda esimest postitust pärast eelmise aasta libahunti.

Eelmise hooaja lõpus käis meil kõva plaanide pidamine ja kõik lubasid hoolega trenni tegema hakata, et 2009. aastal kõigile ära teha. Praktikas asi muidugi nii hästi välja ei kukkunud. Täpsemat infot meie selle aasta alguse ponnistuste kohta võib lugeda Metsakunnide blogist, kelle korraldatud sporditundide kogumise maratonil team Cyber kolmikvõidu saavutas. Natuke paha asja juures on see, et minul ja Margitil tulid need tunnid kestvusspordiga mitteseotud aladelt (vastavalt kendo ja tantsimine).

Selle aasta plaanis on Xdream, kanuumaraton, libahunt ja TAOK rogain. Xdreamil oleks minu unistus teha kõik etapid läbi nii, et ühtegi punkti võtmata ei jää. Eelmisel aastal õnnestus see vaid Paide sprindietapil. Põhimõtteliselt tahaks ka välismaal käia, aga ma kardan, et ka juba mainitud üritustega lööb kalendri päris korralikult täis, nii et vabu nädalavahetusi saab jälle tikutulega taga otsida.

Hetkel rohkem eriti midagi öelda polegi. Soovige meile edu. Üks päev Võhandu maratonini, üheksa päeva Xdreami esimese etapini.

3 kommentaari:

Mihkel ütles ...

Nüüd, kus te jälle kirjutate, uuendan ma oma Soome-võistlusele kaasatuleku huvi ka, mis esimest korda siia kommentaari kirja sai:

http://harrastajad.blogspot.com/2008/10/ta-ok-rogain-2008.html

Meie lehe kalender just palju vabu nädalavahetusi ei luba ja lahedamad Soome üritused paistavad just suurte Eesti üritustega samal ajal olevat Aga ma usun, et mida sügavamale hooaega sisse, seda kergema käega saab sealt erinevaid asju välja visata.

Sõnakinnitus ei ole rohkem ega vähem kui 'litanaba'. Ma arvan, et see saab tähistada ainult millegi ilusa algust.

Kärt, Metsakunn ütles ...

Edu algaval hooajal! :)
Kuidas Võhandul läks?

Margus ütles ...

Võhandul läks normaalselt. Mina Jevgeniga sõitsime distantsi ilusti läbi, aeg oli veidi üle 18 tunni. Piret ja Martti läksid ümber, vahetasid riided ära ja kimasid edasi (sõitsid selle huvitavama kärestikulise etapi ka ära). Reo silla juures nad katkestasid.

Millalgi peaks jutu ka kirjutama, aga ma ei tea, millal mul selleks aega on, sest xdream ka läheneb.