neljapäev, 6. september 2018

Xdream 2018-4, Otepää, Cybernetica

Kirjutab Sebastian.



Otepää Xdream oli minu jaoks esimene kord kui päriselt ka orienteeruma pidi. Siiani on Xdeamid möödunud pigem teadjamate sabas sörkimisega proovides samal ajal enam vähem kaardi pealt järge hoida. Seekord oli teisiti, kohe esimese ülesandena tuli hargneda ja seda ilma mingisuguse soojenduseta.  Ülesande lahendamine võttis oodatust natuke kauem aega kuid tehtud ta sai. Sellele järgnes kohe väike origami stiilis lisaülesanne ja sealt otse kanuusse.

Aerutamine tundus seekord natuke lihtsam, ilmselt aitas sellele kaasa hulk vahepunkte võpsikus sumpamisega. Ühe vahepunkti võtmisel juhtus rannal ka väike intsident ja oks, millele meie meeskonna kolmas liige Iljar toetas, murdus ta käe all tungides huulde. Õnneks võistlust katki jätma ei pidanud.  Pärast kanuud tuli lahendada lisaülesanne SUP laual, kus suure hurraaga peale minnes õnnestus valesti võtta kolm punkti. Vette oli pandud 12 punkti kuid raja kaart oli peegelpildis, mida panin ma tähele alles teisel ringil.

Arne lisaülesannet sooritamas
Edasi sai teha vahelumisi jooksu ja ratast, mille vahepeale tuli kanda üht võistkonna liiget kandetoolil terve staadioniringi.  Staadionilt tuli siirduda suundorienteerumise toel otse seinamäe alla, kus terendas võimalus proovile panna oma vastupidavus ning otse üles ronida. Selle võimaluse jätsime me kasutamata ja tegime seda ikkagi ringiga võttes enne lähikondsed punktid.

Enne finišit saime nautida veel ilusaid vaateid üle Lõuna-Eesti kuppelmaastiku ning looklevaid teid läbi soode. Kokku saime rajal mõnusat aega veeta natuke vähem kui seitse tundi.


Kommentaare ei ole: